Algemene Voorwaarden

ALGEMENE INFORMATIE

– Heeft u geen reserveringsbevestiging in uw mail ontvangen? Check voor de zekerheid ook uw ongewenste mail. Indien hier ook geen bevestigingsmail in zit, stuurt u dan een mailtje naar info@escaperoomtivoli.nl

– Het adres van de escape room is Jezuïtenplein 33, 4731HX Oudenbosch. U kunt zich melden bij Brasserie Tivoli.

– Er is voldoende parkeerplek.

– Voor grote groepen bestaan er veel mogelijkheden voor arrangementen, neem hiervoor gerust contact met ons op.

 

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Heb je een reservering gemaakt voor Kluisjesroof Oudenbosch? Dan betekent dat dat je akkoord gaat met onze voorwaarden. Bekijk hier alle voorwaarden van Kluisjesroof Oudenbosch:

– Annuleren is kosteloos tot en met 3 dagen voor de reservering.
– Annuleer je 2 of 1 dagen voor de reservering? Dan krijg je de helft van het geld terug.
– Annuleer je op de dag van de reservering of kom je niet opdagen? Dan kunnen we helaas geen geld teruggeven of de reservering verzetten naar een andere datum.

Hoe annuleer ik de Escape Room? 
Annuleren van een spel kan door een mail te sturen naar info@escaperoomtivoli.nl. Vermeld in je mail je naam, telefoonnummer en de reservering(en) die je wilt annuleren.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

– Deelname aan deze escape room is geheel op eigen risico.

– Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadiging aan persoonlijke eigendommen. Voor aanvang is er de mogelijkheid om persoonlijke eigendommen op te bergen.

– De spelleider kijkt en luistert te alle tijden mee naar het spel. Bij nood maakt de spelleider de deur direct open. Instructies die u krijgt van ons personeel dienen te alle tijden opgevolgd te worden.

– De escape room is minder geschikt voor mindervaliden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

VOORWAARDEN RESERVEREN

Kleinere groep dan aangegeven? 
Kluisjesroof Oudenbosch geeft geen geld terug als blijkt dat het spel met minder personen gespeeld wordt dan waarvoor je gereserveerd hebt.

Grotere groep dan aangegeven? 
Kom je op de dag zelf met meer personen dan waarvoor je gereserveerd hebt? Dan betaal je de meerprijs ter plekke bij de escaperoom.  Let op: het spel kan door maximaal 6 personen gespeeld worden. Daarvoor maken we geen uitzonderingen.

 

ONZE HUISREGELS

Om er zeker van te zijn dat het spel zo leuk en spannend is als dat wij beloven hebben we een paar huis- en spelregels opgesteld:

– Zorg ervoor dat je groep minimaal 15 minuten vóór het spel aanwezig is. Je krijgt dan een korte speluitleg van de spelleider. Is je groep te laat? Dan zijn we genoodzaakt om wat van de tijd af te halen, om ervoor te zorgen dat de groep ná jullie gewoon op tijd kan beginnen.

– De escape room is geschikt voor deelnamen vanaf 12 jaar. In overleg zijn jongere deelnemers toegestaan, mits zij in begeleiding spelen van een volwassene. Bij twijfel wordt altijd om ID gevraagd.

– De escape room kan worden gespeeld met een minimum van 2 personen en een maximum van 6 personen tegelijk. Hierin zijn geen uitzonderingen mogelijk.

– Telefoons, opnameapparatuur, horloges en andere middelen die het spel kunnen beïnvloeden zijn niet toegestaan in de kluis.

– Roken is verboden in het hele pand.

– Het is niet toegestaan de kluis te betreden onder invloed van drank en/of drugs. Onze medewerkers hebben bij twijfel het recht om u de toegang tot de escape room te ontzeggen zonder restitutie.

– Wees voorzichtig met de spullen in de kamer. Met een passende sleutel, een goed uitgevoerde opdracht of een juiste code hoef je niets te forceren.

– Telefoons, horloges en andere middelen die het spel kunnen beïnvloeden zijn niet toegestaan in de kluis.

– Houd het leuk voor anderen en bewaar het geheim van Kluisjesroof Oudenbosch. Wij vertrouwen erop dat je het spel als geheim met je meedraagt. Deel gerust hoe spannend, leuk en gezellig je ervaring was in de kluis. Maar vertel anderen niks over de opdrachten die je moest volbrengen.